Eseménynaptár
2022. június
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
21
23
25
26
28
29
30

Összes esemény ›

Aktuális információk
Összes hír ›
Főoldal / Hírek / 2021/2022-es tanév II. félévi fogadóóra - ONLINE

2021/2022-es tanév II. félévi fogadóóra - ONLINE

2022. március 15. kedd 16:54

 
Tisztelt Szülők!
A 2021/22-es tanév II. félévi fogadóóráját 2022. március 21-én (hétfőn), 15.00-18.00 között ONLINE tartjuk. 
Egy-egy tanár fogadóóra-időpontjára történő bejelentkezés az iskola honlapján keresztüli online regisztrációs rendszeren keresztül lehetséges. 
 
 
 
Az online időpontfoglalás menete:
  • A honlap jobb felső sarkában lévő piros színű "Belépés" gombra kattintva mindenki a saját Profiljába kerül. (Új felhasználók esetében, ugyanide kattintva, az instrukcióknak megfelelően végig kell csinálni a honlapon való regisztrációs folyamatot, hogy legyen profiljuk. A regisztrációt követően előfordulhat, hogy a megerősítő email a kéretlen levelek közé érkezik. Ha nem kapnak megerősítő e-mailt, kérem ellenőrizzék először, hogy nem érkezett-e a levél a spamek közé!) Amennyiben a rendszer új adatokat kér, pl. gyermekük neve stb., kérjük adják meg azt és kattintsanak a "Mentés" gombra!
  • A profilban lévő kék menüsoron kattintsanak a "Fogadóórák" menüpontra! (Amennyiben nem jelenik meg a menüpont tartalma (= tanárok nevei és zöld pöttyök), zárják be a böngészőt és lépjenek vissza újra!)
  • Adott tanárnál való időpont foglaláshoz kattintsanak a zöld pöttyökre. (Ha kattintás nélkül odamutatnak az egérrel, látható, hogy melyik időpontról is van szó melyik tanárnál.) Kattintás után a megjelenő naptár-jel jelzi, hogy lefoglalták az adott időpontot.
A tanárok – a regisztráció alapján – felveszik a bejelentkezett szülőkkel a kapcsolatot.
Az iskola a kapcsolatfelvételre a zoom-link használatát javasolta, de a tanárok eltérhetnek ettől.
Vagyis az adott tanárhoz bejelentkezett szülők (nagy valószínűséggel) kapni fognak az adott tanártól e-mailben egy zoom-linket, amire felcsatlakozva négyszemközti videós beszélgetést folytathatnak a tanárral. Kérjük, a lefoglalt időpont előtt néhány perccel csatlakozzanak a megfelelő linkre. A korán csatlakozók a várószobában tudnak várakozni. Érdemes a lefoglalt időpontban felcsatlakozni, hogy ne kelljen sokat várakozni a várószobában. Pontos felcsatlakozásukra számítunk.
Lehetséges azonban, hogy a tanár más módot javasol a kapcsolatfelvételre. Erről tájékoztatni fogja a szülőket.
Jelentkezés megnyitása: 2022. március 15. (kedd), 17:00
Jelentkezés lezárása: 2022. március 20. (vasárnap), 23:59
 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

 
Tájékoztató az online időpontfoglaláshoz
Amennyiben valamelyik tanár nem szerepel a foglalási felületen, az azt jelenti, hogy a fogadóóra napján nem tud a szülők rendelkezésére állni. Ilyen esetben, vagy amennyiben nem tudtak adott tanárnál megfelelő időpontot foglalni, kérjük, az e-naplón keresztül keressék meg az adott kollégát, és egyeztessenek vele egyéni időpontot!
Amennyiben a regisztrációval, vagy az időpontfoglalással kapcsolatban valamilyen probléma merül fel, forduljanak az intézmény rendszergazdájához, akit az alábbi e-mail címen érhetnek el: rendszergazda@dng-bp.hu.
  
  
© 2020 Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium / Minden Jog Fenntartva