Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Hagyomány/Rendezvény Pályaorientációs Nap Információk a DNG Pályaorientációs Naphoz 2020 + Regisztráció
Információk a DNG Pályaorientációs Naphoz 2020 + Regisztráció
2020. január 13. hétfő, 09:54

Iskolánk első hivatalos Pályaorientációs Napja 2020. február 6-án, csütörtökön lesz. Az iskola összes diákja részt vesz rajta (nemcsak a végzősök). A rendezvény 8.30-kor, egy általános tájékoztatóval kezdődik a tornateremben, majd négy egymást követő 45 perces órában látogathattok meg pályaorientációt segítő előadásokat.

A nap rövid programja tehát:

 8.30-8.50  Közös tájékoztató a tornateremben
 9.00-9.45  I. Kiválasztott előadás meglátogatása
 10.00-10.45  II. Kiválasztott előadás meglátogatása
 11.00-11.45  III. Kiválasztott előadás meglátogatása
 12.00-12.45  IV. Kiválasztott előadás meglátogatása
  A IV. előadás után lehet hazamenni.
 A menzán van ebédelési lehetőség a befizetetteknek.
 

Több mint 25 előadás vár benneteket: magyarországi és külföldi, fővárosi és vidéki egyetemek, főiskolák mutatkoznak be, de lesz általános németországi illetve angliai továbbtanulással kapcsolatos tájékoztató, hallhattok szülői előadásokat szakmákról, karrierlehetőségekről különböző pályákon, bejelentkezhettek hasznos (pl. adózással, multicégekkel kapcsolatos) előadásokra is, de akár pályaorientációs teszteket is tölthettek.

Hogyan tudtok bekerülni a kívánt előadásra?

Amit papír alapon bediktáltatok az osztályfőnöknek, az csak egy előzetes felmérés volt. Ennek alapján állítottuk össze a végleges programot, melyre a lenti linken keresztül ONLINE tudtok bejelentkezni. 

Mindenki 4 előadásra kell beregisztráljon, kivéve azok, akik az előzetes jelentkezéskor a Knorr Bremsét is megjelölték, nekik már nem kell regisztrálniuk a Knorr Bremsére, csak másik két előadásra az első két sávban. Tehát mindenki 4 előadásra regisztrál, kivéve a Knorr Bremsések, ők csak kettőre.

Egy-egy előadásra korlátozott férőhely van, a helyek foglalása gyorsasági sorrendben történik. Minél előbb regisztrálsz, annál nagyobb az esélyed, hogy bekerülsz a kívánt előadásra. A helyek számát az előzetes jelentkezésekhez próbáltuk igazítani. Nézzétek meg a kínálatot, mert új programok is vannak!

Mivel a végzősöknek ez az egyetlen lehetőségük, hogy részt vegyenek ezeken a programokon, ezért őket előnyben részesítjük annyiban, hogy egy nappal előbb nyílik meg számukra a regisztráció.

A végzősök ma, azaz hétfőn 16 órától, mindenki más kedden 16 órától jelentkezhet szerda éjfélig.
 

Az online regisztráció tehát az alábbiak szerint érhető el:

 Végzősök regisztrálhatnak:   2020.01.13., 16.00 - 2020.01.15., 23.59
 9.N, 9., 10., 11. évf. regisztrálhatnak:  2020.01.14., 16.00 - 2020.01.15., 23.59
 

Az alábbi képre kattintva tekinthetitek meg a programkínálatot. A mezőkben szereplő számok azt mutatják, hogy hány fő regisztrálhat adott programra a megadott idősávban. Válasszatok ki minden idősávban (I-IV.) egy előadást (azaz összesen 4 db-ot) - Knorr Bremsések csak kettőt az első két sávból - és regisztráljatok be rájuk online! A német nyelven szereplő programok német nyelven hangzanak el.

 

Ide kattintva érhető el a REGISZTRÁCIÓS FELÜLET... (A regisztráció lezárult.)

(A regisztrációt megerősítő e-mail van, hogy a Spamek között landol. Keresd ott, ha nem jön meg rövid időn belül!)

Ezen a linken segédletet találtok az online regisztráció menetéhez...

Fontos infók a helyfoglalással kapcsolatban:

  • Ahhoz, hogy foglalni tudj, először regisztrálnod kell. Minden infót adj meg, amit kér! Fontos, hogy a teljes nevedet add meg, ne becenevet, vagy rövidítést!
  • Minden idősávban egy, azaz összesen négy darab előadásra kell bejelentkezned (se többre, se kevesebbre).
  • Válaszd ki a kívánt előadást és jelentkezz be rá! Figyelj rá, hogy egy előadás több időpontban is van. Egy időpontban csak egy helyre jelenkezz be!:)) Ha elrontottál valamit, semmi gond, tudod törölni a jelentkezésedet.
  • A nem, vagy nem megfelelően regisztrált tanulókat mi osztjuk be a maradék helyekre.
  • A "Foglalásaim" fülön le tudod ellenőrizni, hogy hova regisztráltál. Írd be a telefonodba, hogy feburár 6-án is tudd!
 

Kérdés esetén keressétek Varsányi tanárnőt a 105-ös szobában! Technika probléma esetén írhattok a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, vagy kereshetitek Lakos Fanni rendszergazdát az első emeleti folyosó végén.

Sikeres bejelentkezést!