Eseménynaptár
2024. május
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
2
4
5
11
12
15
17
18
19
20
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes esemény ›

Aktuális információk
Összes hír ›
Főoldal / Hírek / Kollégiumi évzáró buli 2022

Kollégiumi évzáró buli 2022

2022. június 24. péntek 14:20

Ez is eljött… a tanév vége.

Felszabadult hangulatban ünnepeltünk együtt ennek örömére, az egyik majdnem utolsó estén, még a nyári szünet kezdete előtt. A zenei aláfestésről Mikus Dániel, kollégiumunk egyik lakója gondoskodott. Most sem csalódtunk benne. Külön köszönet a kollégium konyháján sült házi sütiért, amit Gerhard Csilla iskolatitkár, „mindenki anyukája” sütött nekünk. A süti kevés volt, de az is lehet, hogy a szánk volt nagy. Akinek nem jutott elég, pizzával vigasztalódhatott. Galambos Róbert tanár úr (konferanszié) felvezetésével - természetesen nagy örömujjongás közepette - hagyományainkhoz híven kiosztottuk az ez évi torta jutalmakat. Egyet még a Halloween tökfaragó verseny első helyezettje, Juhász Janka kapott, egyet az idei év kollégiumi szobatisztasági verseny győztes helyezettjei, a 10-es szoba lakói nyertek el (Kékesi Márton - Zsitva Ferenc).

Ezt követően pedig aludtunk. Na persze nem szó szerint. A kollégiumi nevelők szórakoztatására a tanulók játékot szerveztek „Alszik a város” címmel. Hát… este 10 óráig mi biztosan nem aludtunk!
Ismét öröm volt együtt lenni, egymás társaságában feltöltődni, aktívan kikapcsolódni. Ez idő alatt csak a játékra koncentráltunk, nem figyeltük a telefonokat, egy pár órára kizártuk a külső világot.
„Többet kellene játszanunk. Hogy miért? Mert amikor játszunk, elfelejtünk mindent, és kiszakadunk a valóságból” – írja Julian Brass.
Mindenkinek tartalmas, szép, pihentető nyári szünidőt kívánunk!
 
A Kollégium nevelői
 

Képgaléria

A képre kattintva további fotók tekinthetők meg...

  
  
© 2020 Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium / Minden Jog Fenntartva