Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Eredmények Versenyek Film/ Művészetek Idén is forgatnak a "Sváb kalandorok" az "Abgedreht!" filmversenyre
Idén is forgatnak a "Sváb kalandorok" az "Abgedreht!" filmversenyre
2014. március 11. kedd, 07:22

Iskolánk filmes csapata (a "Sváb kalandorok") idén is indul az "Abgedreht!" filmversenyen egy német nyelvű rövid kisfilmmel. Az előkészületekről és a forgatási munkákról Majeczki Martin számol be:

"A "Sváb kalandorok" idén is készülnek az "Abgedreht!" filmversenyre. A jeleneteket szombaton forgattuk Újhartyánban. A film részleteit nem árulhatom el, de a címet azért megsúgom: "Es verliebt sich..."/ "Szerelmes lesz"... Valószínűleg már sejtitek, hogy a szerelmes húrokat is pengetünk majd...
A forgatás több helyszínen zajlott, részünkről mindent beleadtunk. Mindig nagy kihívás egy ilyen kisfilmet összehozni, de reméljük, megéri. Együtt tölthettünk egy vidám tavaszias szombati napot, ez már biztosan megérte. Köszönjük mindenekelőtt "főrendezőnk", Jakus tanárnő pótolhatatlan segítségét, Guoth-Fridrich és Eszenyei tanárnők közreműködését, illetve (már előre is) Tepliczky István kameramanni munkáját. A film összevágása még eltart egy darabig, de április 25-ig egy jó kis filmet, helyesebben egy jó kisfilmet fogunk összehozni.:-) Majd meglátjátok!"
A képre kattintva további fényképek tekinthetők meg...
 
    
 
Ma 2019. május 21., kedd Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

A tanév végéig már csak...

Courtesy of Go Mylo Countdown

felvi

ONLINE

Oldalainkat 296 vendég böngészi